Sök i den här bloggen

onsdag 6 november 2013

Bowling, burgers and babes - favorit i repris

Så har vi då rundat av säsongen 2013 tillsammans med Alingsås skönaste lag, Holmalunds IF F99/00. Vilken säsong vi har att se tillbaka på, vi kör igång med guld OCH silver i första cupen, följer upp med silver i cupen därefter och kommer tillbaka och plockar guldet i tredje cupen för året, vilken smakstart :) Att tjejerna sedan för första året med elvamannafotboll spelar hem både serieguld och seriesilver är ju helt fantastiskt och inte minst med tanke på att hälften av gänget spelat över sin egen åldersklass! Nu såhär efter att serien tagit slut har ju spelet fortsatt vara helt magiskt och guldmedalj i de två senaste cuperna säger sitt!

Eftermiddagen kör igång med spelarmöte inför vår lagresa nästa år. Om ni kikar noga på bilden får ni en glimt av vart vi kan ta vägen. En sak är säkert och det lär bli en fotbollsresa som våra tjejer sent lär glömma! Efter möte och lite mat tar träningen vid, en fullt seriös match i fotbollsbrännboll där Team Robert vinner med 1 ynka poäng över team Mattias, det var nickarna som fällde avgörande i slutänden!

På Stures Bowling & Bar väntade sen en radda banor på oss och det är full action från start till slut. Nu är inte alla fullt lika duktiga på bowling, men en sak är säker och det är att alla på plats verkligen har riktigt kul! Helt underbart att höra våra tjejer skoja och tävla i en lite annorlunda sport! Vi passar på att gratulera Lisa som för andra året vinner bowlingtävlingen! 

Efter bowlingfighten väntar en annan fight, nämligt Barcelona - Milan i Champions League. Storbildsskärmarna får kanske inte 100% uppmärksamhet hela tiden, men som en mamma som var med säger; vad roligt att för en gångs skull se alla tjejer "civilklädda" och inte upptaggade för fotboll, en inte helt vanlig syn när man är van att se dom i Holmenkläder varje gång annars :)

Avrundningen på kvällen blir en spännande racingmatch mellan ledarna där Jessica håller för favoritskapet och defilerar hem segern, stort grattis! Utdelning av både bowlingvinnarpriser och självklart stora applåder till alla tjejer när guldmedaljerna för serievinsten i Division 5 Borås delas ut. Stort grattis alla duktiga tjejer som medverkat till denna sköna serievinst! Ett extra tack också från alla oss ledare för dom fina presenterna, kokboken med 25 klassiska fotbollsmatcher och matchande maträtter lär komma till användning (även om förslaget att vi alla skulle laga mat tillsammans inte direkt gick tvärhem om man säger så :)

Imorgon är det träning igen och sen väntar Tjejcupen F15/F16, FutsalDM-kval, Tjejcupen F13, Tjejcupen F14 och SEN... sen tar vi allt lite ledigt över jul och nyår innan vi kör på för fullt igen :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00