Sök i den här bloggen

lördag 7 december 2013

Futsal-DM-F15-Gruppspel och Holmalunds Tjejcup F13

Medaljöserna i Holmalunds Tjejcup F13 - 2013
Idag har varit en dag som bjudit på både med- och motgångar och egentligen är det såklart inte optimalt att vi åker på Futsal-DM-kval samma dag som vi spelar och arrangerar Holmalunds Tjejcup F13, men ibland är det bara att bita i det sura äpplet och göra det bästa av situationen.

Om vi börjar med Tjejcupen så hade vi med ett lag och då vi saknade både ordinarie anfallare och målvakt som deltog i Futsal-DM blev det lite nya positioner att köra. Efter två inledande förluster mot Skogsbygden och Hjuvik/Hönö kom vinsten mot BK Häcken (2-0 Cornelia, Emilia), men sen förlust mot slutgiltiga vinnaren Södra Härene och ut i kvarten mot våra duktiga småsystrar i F01 som sen plockade hem bronset. I våras var det stolpe ut i Tångahallen Futsal, nu blev det samma här, men det viktiga att ta med sig är att alltid går att komma igen och nästa 00-cup är redan den 29/12 och då är det en helt annan historia!

MEN... dagen slutar ändå absolut positivt för samtidigt som Tjejcupen spelades ju gruppspel i Futsal-DM-F15 och där blev det lite favorit i repris från Kycklingcupens gruppspel. Precis som då inleder vi gruppspelet med förlust mot KIK, av någon anledning får vi inte till spelet mot dessa blå tjejer, men det spelar egentligen inte så stor roll när vi sen visar att vårt spel håller flera matcher i rad! Efter 3-1 mot både Vänersborgs FK och Wargön  så rundar vi av gruppspelet genom att helt spela ut Gauthiod med 5-1 och eftersom VFK i matchen innan slagit KIK så landar vi på 9 poäng, vinner gruppen och är vidare till DM-slutspel i januari!! Helt underbart att våra tjejer återigen visar vart skåpet ska stå :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00