Sök i den här bloggen

onsdag 25 september 2013

Dags för finalspel i Elljuscupen

efter kvartsfinalsvinsten med 1-0 mot Alingsås KIK, ett lag både HIF Svart och Röd slog under kvällen...
På lördag är det då dags igen att packa dom varma kläderna och bege oss av upp mot Emtunga på slätta... Visa av erfarenhet lär det bli en kylig kväll så underställ på och varma jackor i pauserna! Förra helgen vann ju vårt röda lag gruppen i stor stil (6-1 i målskillnad) men fick ju sedan tyvärr respass i kvartsfinalen efter en mållös match mot Levene/Skogslund som hade turen med sig och vann straffsparksläggningen.

Vårt svarta lag däremot körde igång med en uddamålsförlust mot Arentorp och tryckte därefter gasen i botten och vann dom påföljande matcherna med 2-0 (Östadskulle), 3-0 (Skoftebyns 99:or) och rundade av med 1-0 (Alingsås KIK) i kvartsfinalen.

19:00 på lördag väntar då semifinal mot Lundsbrunns IF som vi faktiskt bara mött inomhus tidigare (2-0 för HIF i vår egen Tjejcup 2012 och 1-1 i en tät gruppmatch under Tjejcupen i Vedum som vi sen gick vidare och vann nu i våras). LIF verkar fått till ett riktigt bra spel i årets Elljuscup, kom 2:a på målskillnad i sin grupp (efter 1 vinst, 2 oavgjorda och 1 förlust) och slog bland annat ut just Arentorp i sin kvartsfinal. Blir ett spännande möte som vi förstås siktar på ska sluta i en finalplats för Holmentjejerna :)

I den andra semifinalen möts Södra Härene och Levene/Skogslund, vårt röda lags nemesis... Södra Härene behöver ju ingen närmre presentation, vi har ju krigat mot varandra de senaste 4-5 åren och systerligt delat på medaljerna. Just i Elljuscupen har det nästan blivit en tradition att våra lag ska mötas i final, som Holmen sen vinner, en tradition vi såklart hoppas ska fortsätta även i år :) Levene/Skogslund däremot mötte vi ju senast (förutom nu i år) faktiskt i just semifinalen av Elljuscupen F12 förra året, en match i gegga där Holmen vann med 2-0 till slut och flera av tjejerna som då var med spelar ju även denna match.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00