Sök i den här bloggen

torsdag 19 september 2013

Bäst i Alingsås och serietvåa i Division 5 Alingsås

Alla våra matcher i Division 5 är ju färdigspelade och fram tills idag hängde vår placering på vad våra närmsta motståndare gjorde för resultat sinsimellan. När vi tittar tillbaka på serien i år så är det ju helt fantastiskt att vi beslutar oss för att lyfta upp våra yngre tjejer och köra i en gemensam F14-serie där vi delar laget i fyra grupper med målsättningen att alla ska få spela så mycket som möjligt och får sån skön utdelning. Ett genomsnitt runt två träningar/match för alla i laget var målsättningen från början och när vi ser över statistiken på hur många matcher alla blivit kallade till så har vi nått det målet med råge!

Lite mer imponerande statistik, vi har spelat 12 matcher i denna serien där vi vunnit 8, spelat 2 oavgjorda (mot samma lag :) och endast förlorat mot dom som vann serien och dom som slutade trea efter oss. Av dessa matcher  har vi hållit nollan i 5 och har totalt gjort hela 40 mål.

Vi slutar till sist 2:a i serien efter suveräna Frisco/Herrljunga som haft en  strålande säsong och faktiskt bara förlorat mot en enda seriemotståndare, nämligen Holmalund :) Underbart jobbat alla tjejer, seriesilvret i Division 5 Alingsås är bärgat!! Efter söndag kommer det riktigt stora firandet, när vi helt klart kan säga att vi vunnit den andra serien vi spelat i under året, men det är en senare historia, nu ska vi bara njuta av att utan minsta tvekan kunna säga att vi har stans bästa tjejlag i vår åldersklass :)

Flickor, div 5 Alingsås
LagSDP
Gå till detaljerad tabell på www.vastgotafotboll.org
Frisco/ Herrljunga124033
Holmalunds IF Röd122526
Alingsås KIK111422
Arentorp Helås FK11-1113
Falköpings KIK11-810
Saleby/ Trässberg/ N.Härene10-168
Åsarp-Trädet/ Redväg11-440
Vartofta/ Kinnarp-SlutarpUtgått

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00