Sök i den här bloggen

fredag 24 februari 2012

Vilken fotbollsvecka!

Så har vi då haft premiär för både tre träningar per vecka såväl som "utepremiär" för i år. Nu var kanske inte ens lilla grus sådär torr och härlig som man hade kunnat hoppas, men kombinerat med den lilla kontgräsplanen gick det väl ok att köra olika kombinationer... Nu blir ju bara vädret varmare också så det kommer bara bli bättre framåt :)

Något vi märker också är ju att konditionen bara blir bättre och skam vore väl annat när vi har löpning två pass i veckan. Vi lovar att ni kommer märka fördelarna framåt när vi kommer ut på större ytor och lite längre att springa under matcherna!

Nu på söndag är det annars dags för cup igen, konstgräs inomhus så kombinationen "riktigt" underlag och någorlunda värme låter väl inte helt fel :) För ganska exakt ett halvår sedan vann Holmens dubbelnollor den "riktiga" Öbollen... är det månne dags igen när vi åter drar ut till Öckerö!!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00