Sök i den här bloggen

söndag 5 februari 2012

Ännu ett brons till Holmen, Tjejcupen 2012, F12

Idag var det ett gäng dubbelnollor från Holmalunds tur att besöka Vedum och åtets tjejcup för F12. Efter flera finalplatser i årets cuper var det ett gäng taggade tjejer som laddat upp för denna cup.

Undertecknad kunde tyvärr inte själv vara med idag, men resultaten från gruppen talar lite för sig själva. 11-1 i mål och en självklar gruppseger lovade gott inför kommande finaler.
KVARTSFINAL
SEMIFINAL
Helt fräckt snor jag dessutom det sköna matchreferatet från Södra Härenes lagsida om semifinalen;
Alla åkte hem och vilade 3 timmar, för att sedan spela semi mot Holmalund, som precis avslutat sin grupp. Det är inte lätt att komma tillbaka och vara 100% direkt,efter ett så långt uppehåll. Detta blev vi varse då vi blev stundvis utspelade av Holmen, som presterade dagens bästa fotboll i vår match. Som tur var, så var både stolparna och Moa på sitt allra bästa humör så vi klarade oss med andan i halsen till Sudden genom 0-0. Även i Sudden var det Holmen som dominerade, men vi klarade 0-0 även här. STRAFFAR IGEN!! Denna gång var det Ebba Sofia och Moa som klarade oss kvar i cupen genom 2-1 i straffarna.

Ser vi det positivt så innebar detta årets 4:e tredjeplats för våra Holmentjejer och med tanke på att vi ju är allra bäst utomhus så lovar detta gott framåt!! Vi får också passa på att gratulera våra gamla batanter från Södra Härene till ett hett efterlängtat cupguld, hoppas vi får chans till revansch under året!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00