Sök i den här bloggen

onsdag 22 februari 2012

Träningsmatch mot Herrljunga/Frisco

Herrljunga/Frisco är ju ett lag som vi mött några gånger genom åren och alltid haft trevliga, jämna matcher mot. I vintras körde vi en gemensam 11-mannaträningsmatch på Alströmervallen och igår kom även Herrljungagänget ner på besök för att delta i en av våra vanliga träningar och köra lite inomhusmatcher...

Det blir alltid lite extra nerv när man möter ett annat lag, även om det "bara" är träningsmatch och det är precis sådant som gör att man som spelar får lägga i det där extra kolet i löpningsrundan, ta ett extra steg i träningsmatchen för att inte tappa bollen eller vad det kan vara. Sammantaget är det suveränt för båda lagen att kunna göra sådana här träningar ibland och det känns som det inte var sista gången (nästa vända i Herrljunga kanske!? :)

Nu är det bara en vecka kvar så kommer ett annat lag på besök, nämligen Hudene GoIF som vi mötte några gånger under förra årets seriespel och hade jämna roliga matcher mot! Vi behöver väl alla öva lite extra på 9-mannaspel och med lite tur i vädret kanske vi får möjlighet att träna lite extra på detta till den 28/2!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00