Sök i den här bloggen

måndag 6 februari 2012

Holmalunds IF F99/00 besöker ICA Maxi Alingsås

Nu testar vi ett nytt grepp för att hjälpa Holmalunds IF F99/00 att få möjlighet att komma iväg på ännu fler roliga aktiviteter under året. Vi har tidigare varit lite emot att låta tjejerna "arbeta" för att bidra till aktiviteter, men nu börjar laget komma upp i en ålder där det bara är bra att känna att man själv också bidrar.

Den 20/2 och den 27/2 (ungefär mellan 17.00 - 20.00) kommer Holmalunds IF F99/00 att sälja lotter på ICA Maxi i Alingsås. Priserna i lotteriet sponsras också av ICA Maxi i Alingsås och det är väldigt uppskattat av ett hårt arbetande lag att vi får denna möjlighet att visa upp oss lite mer!

De som representerar vårt lag dessa dagar är;

ICA MAXI - 20/2
Emelie, Molly, Eleonora, Veronica, Emma, Ellen
#07. Emelie Nyberg Haliti<br /><b style="color:red">Forward/Mittfält</b>#14. Molly Östlind<br /><b style="color:red">Central Forward</b>#09. Elenora Aliu<br /><b style="color:red">Forward</b>#22. Veronica Köhler<br /><b style="color:red">Målvakt</b>#03. Emma Alingsjö<br /><b style="color:red">Högerback</b>#13. Ellen Stolt Trennsby<br /><b style="color:red">Libero</b>

ICA MAXI - 27/2
Cornelia, Helin, Wilma, Moa, Vera
#02. Cornelia Strandh<br /><b style="color:red">Mitt/Vänsterback</b>#10. Helin Widad<br /><b style="color:red">Defensiv Mittfält</b>#04. Wilma Lindblad<br /><b style="color:red">Höger Back</b>#08. Moa Tillgren<br /><b style="color:red">Vänster Mittfält</b>#05. Vera  Sigvardsson<br /><b style="color:red">Höger Forward</b>

Sprid gärna infon till vänner att dom passar på att spara en liten slant till några lotter när dom ändå är inne på ICA Maxi i Alingsås och handlar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00