Sök i den här bloggen

torsdag 2 februari 2012

Framgångar i Tjejcupen (F98)

I helgen som gick åkte ett blandat lag med F99/00:or upp till Vedum för att delta i Tjejcupen (F98-klassen). Nu var detta en snabbt upphittad ersättningscup för den inställda Förbocupen samma helg och det var väl inte riktigt tänkt att vi skulle delta i F98, men ska vi vinna i våra egna åldersklasser så är det alltid nyttigt att möta duktiga motståndare!

Kort sammanfattat så gick det riktigt bra i cupen! I gruppspelet blev det två oavgjorda matcher och två härliga vinster för Holmens krigartjejer. Det som märktes i matcherna var lite att tyngden från de äldre tjejerna gav utfall mot slutet av matcherna, i bägge de oavgjorda gruppspelsmatcherna ledde Holmen med någon minut kvar, men fick ändå släppa in ett mål efter konstant tryck. I kvartsfinalen råkade vi stöta på den slutgiltiga silvermedaljören Silfs IK och Holmen gör en kanonmatch och efter oavgjort i full tid väntade sudden, här trycker våra motståndare in ett snabbt mål och så var resan över för denna gång.

Riktigt bra jobbat tjejer och ett väldigt positivt besked för kommande cuper och serier där vi för det mesta antagligen kommer att stöta på tjejer i samma ålder och då kanske har det där lilla extra som krävs för att nå riktig framgång!!

Kvartsfinal
  • Holmalunds IF F99/00 - Sils IF, 0-1 i sudden death...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00