Sök i den här bloggen

lördag 18 februari 2012

Nu kör vi igång med tre träningar per vecka

I år är det dags att börja spela på lite större ytor än vi gjort tidigare. Till att börja med så kommer vi ju att delta i en 9-mannaserie, en 7-manna och utöver det så kommer ju även några av de cuper vi deltar i att vara antingen 9-manna eller som i två fall 11-manna...

2011 märkte vi i många matcher att Holmens tjejer har en kondition som i flera matcher fällde avgörandet till vår fördel. När vissa motståndarlag började tappa ork så har vi ofta haft en extra växel att lägga i och detta beror till stor del på att vi haft mycket fokus på just konditionsdelen i våra träningar.

Nu börjar det bli tuffare matcher och mer fysiskt starka motståndare och i flertalet matcher kommer vissa av våra spelare få möta äldre motståndare och då blir det ännu viktigare med snabbhet och uthållighet. Därför har vi  nu tagit beslutet att öka upp träningsdosen med en dag mer i veckan under våren. Nu på innesäsongen är det tisdagar och fredagar sen tidigare och nu ökar vi på med en 2-timmarstid på torsdagarna. Det kommer bli ännu mer fokus på konditionsbiten och självklart mer knäövningar och stretching för att bygga upp musklerna rätt för att i så god tid som möjligt undvika skador.

Vi har redan i vårens träningsturneringar sett att vår trupp har en bredd som få motståndarlag och nu kommer vi satsa ännu mer på er tjejer som älskar fotboll. Är du tjej född 99/00, duktig fotbollsspelare som vill utvecklas än mer och fokusera på just fotboll så är du mer än välkommen att provträna med oss. Hör av dig till oss innan bara så hjälper vi dig på bästa sätt att komma och testa Holmen!

2 kommentarer:

  1. men Tobias då,,,,,
    Nu har ju F-99 lottningen i Ö-Bollen legat ute flera dar,, o inga kommentarer från Dej....... ;)

    SvaraRadera
  2. Ojdå, det är för mycket nu Janne :)
    Det för vi se till att ta tag i direkt!!

    SvaraRadera

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00