Sök i den här bloggen

tisdag 28 februari 2012

Hudene besöker Holmens träning

Så har då ännu ett lag varit på besök på Holmens träning och denna gång var det duktiga Hudene GoIF som kikat förbi, spelat lite träningsmatcher och testat på våra intervallövningar. Tyvärr är det ju en bra bit att åka så denna gång missade våra gäster att delta på joggingen, men det får vi ta igen en annan gång om vi kanske åker upp till Hudene!

Det är verkligen en ynnest att kunna ta emot motståndarlag som tycker det är toppen att lite mer avslappnat lära känna våra tjejer inför kommande säsong. Vi kommer ju antagligen spela i samma serie framåt och även om det såklart är och skall vara kamp under matcherna så förebygger det antagligen dumheter på plan ifall tjejerna under lite avslappnade former lärt känna varandra en aning.

Vi i Holmalund ser detta som både en förmån och möjlighet att kunna köra lite mer "naturtrogen" träning och inte minst en möjlighet att i ett större perspektiv hjälpa tjej/damfotbollen framåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00