torsdag 8 maj 2014

Oavgjort mot Örby och fortfarande obesegrade i seriespel 2014

ett glatt krigargäng från Holmalunds IF efter en tuff match mot Örby IFK
  • Jämn inledning av matchen med lite fler chanser för Örby, 1-1 i hörnor efter 10 minuter
  • Holmen har en tuff period, är tillbakatryckta och kommer knappt över halva plan...
  • Halva halvleken och Holmentjejerna börjar få tag i spelet, tveksam offside avblåsning för Bea som annars kommit fri
  • Malin får nästa chans strax efter, men skottet tar i stolpen...
  • En tuff halvlek, 0-0 i paus!!
  • Örby inleder andra halvlek med rejält tryck, anfall och hörna ...som går bakom mål!