Sök i den här bloggen

fredag 9 maj 2014

Dubbelmöte i serierna på söndag

Just nu är det rejält mycket fotboll! Förra helgen hade vi ett fyradagars träningsläger (med dubbla träningsmatcher) som rundades av med en DM-vinst mot Ulricehamns IFK F00-lag. I tisdags var det dussinet fullt mot Källby/Kinne-Vedum i Div 4, i onsdags Zonkväll med VFF och igår var det fullkontaktsfotboll mot Örby IFK i Div 3. Så varför inte runda av denna hell-week med dubbla seriematcher på söndag 11 maj, känns som det ligger helt rätt liksom :)

Först ut är Ulricehamns IFK U3-lag och det är lite talande att dom delar lagsida med U2 och U1 för dom verkar blanda litegrann när det gäller, hoppas vi inte får över några motståndare från deras damlag bara :). Vissa i vårt lag stötte ju på deras U2-lag när våra storasyrror vann på hemmaplan med 2-1 efter en ganska trött match och deras F00 mötte ju oss när vi var trötta så vi får hoppas på lite mer fart i detta möte! UIFK har i år spelat 2-2 mot tuffa Örby (som vi precis mötte), gått vidare i DM-F16 genom en 5-1 vinst (!) mot stabila Trollhättan BoIS och nu senast besegrat Västra Mark/Öxnevalla i serien med 3-0. Efter två genomförda omgångar i 3:an ligger Holmen på andraplats och Ulricehamn på tredjeplats i serien.
En tuff utmaning och 10.30 kör den matchen igång på Östlyckevallen!

På kvällen sen är det dags för nästa drabbning då Sollebrunns AIK tillsammans med Åsaka SK fått lite nytt liv i spelet. Inledande matchen mot KKV (ovan) vann man med hela 9-0 för att i nästa seriematch förlora med 1-3 mot starka Arentorp/Helås. Historiskt sett har vi 38-5 i målskillnad mot Sollebrunn på 9 möten där Holmen vunnit 8 och 1 oavgjord. Åsaka har vi mött 3 gånger med 2 vinster, 1 oavgjord och 6-0 i målskillnad. Blir spännande att se hur vi står upp mot detta gäng när dom kör tillsammans. En haltande Div-4-tabell ger efter tre omgångar att Holmen leder serien och SAIK/ÅSK ligger på fjärde plats.
Matchen kör igång 18.00 uppe på Sollebrunns fina hemmaplan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00