Sök i den här bloggen

söndag 4 maj 2014

En skön helg på Bosön och avancemang i DM F14

Holmalunds IF F99/00 i Vinnarhallen på Bosön med gästtränare Loiuse "Lollo" Fors
Så är då fyra härliga träningslägerdagar över och det är nog en och annan rejält trött Holmentjej som gärna hade sett en ledig dag imorgon också :) Tänk att vi tillsammans fått möjlighet att träningsmatcha mot duktiga AIK Akademilag och även fått till returmöte med härliga Hanvikens SK som vi mötte i Kalles, haft möjlighet att lyssna och lära från duktiga Lollo Fors, umgåtts med alla härliga lagkompisar på Gröna Lund och mycket mycket mer! Tänk vad mycket nyttigt vi fått med oss här till kommande matcher tillsammans!

proffsiga AIK Akademilag F00 tillsammansmed Holmens duktiga tjejer
härliga Hanvikens SK som (nästan) lovat en returmatch nere i Alingsås när dom får möjlighet :)


Ulricehamns IFK hade ju tyvärr inte möjlighet att lägga vårt möte i DM F14 någon annan dag än precis den söndagen vi var på väg hem från vårt träningsläger på Bosön. Just fyra dagars träningsläger kombinerat med sådär 3.5 timmas bilfärd från Stockholm gjorde tyvärr också sitt i Holmens spel och det var en samling trötta ben som tack och lov fick stöd från pigga 01-tjejer!

Första halvlek blir ett rejält stångande mellan lagens backlinjer då varken vi eller Ulricehamn lyckades trycka till några ordentliga lägen. I andra halvlek rivstartar Holmen som laddat batterierna en aning och i 38' kommer vi i ett fint anfall där Lisa01 får till en härligt inlägg som Emelie slår till med en supersnygg volley och plötsligt står det 1-0 till dom röda! Efter detta ligger Ulricehamn på allt mer, men får inte till några ordentliga avslut, ofta tack vare grymt snabba Ebba, Vera och Lisa00 som kommer ner allt djupare i backlinjen för att rensa. I 63' matchminuten tror vi det är på väg att bli kvitterat när en blåboll rullar förbi Filippa i mål mot hennes bortre hörn, men vinkeln blir så tvär att bollen till sist går i stolpen och till sist rensas undan. Ren flax, men duktiga lag brukar ha turen på sin sida :)

Trots löjligt trötta ben, blytunga matchbollar och kontinuerliga domslut emot oss lyckas vi ändå till sist hålla undan och kan konstatera att med sämsta möjliga förutsättningar mot ett av Västergötlands duktigaste 00-lag har Holmens röda tjejer återigen visat att vår lägstanivå ändå är på sådan hög nivå att vi tagit oss vidare till kvartsfinal i DM F14 - 2014!! Grymt jobbat tjejer och guldstjärna till er alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00