Sök i den här bloggen

måndag 26 maj 2014

Dags för BilNilsson Cup F14

På lördag 31 maj är det äntligen dags för cup på hemmaplan när AIF och KIK tillsammans bjuder på BilNilsson Cup. Tyvärr verkar det inte gått så bra med marknadsföringen på tjejsidan då det endast blev fem deltagande lag i F14 och för våra äldre tjejer än tråkigare då F16 bara fick ihop tre lag och fått ställas in. Men, på lördagen är det då vårt kombinerade DM F14-lag som får en extradag att spela ihop laget inför den kommande kvartsfinalen slutet juni. Vi tar en kik på våra motståndare då...

Alingsås KIK spänner bågen då det är deras 01-lag (kanske med nån 00:a som påfyllnad!?) som ställer upp i en äldre klass. Laget leder just nu div 6 Alingsås efter sex raka vinster och 26-3 i målskillnad.

IFK Örby ställer också upp med ett 01-lag och detta gäng spelar i Div 5 Sydöstra som man leder efter 3 vinster och 1 oavgjord (16-4 i målskillnad).

Stenungsunds IF verkar vara ett blandat 00/01-lag och om man tolkar infon rätt har dom hoppat upp en division under pågående seriespel och ligger just nu lite efter i div 4 Bohuslän med en vinst. Detta gänget har vi faktiskt stött på en gång tidigare, i Öbollen 2011 (när Holmen till sist plockade hem guldet :)

Bergdalens IK verkar åtminstone vara ett rent 00-lag och detta gäng har vi ju stött på inomhus tidigare. Dom spelar i år i Div 5 Sydöstra där man ligger tvåa i serien med en match mindre spelad (tre vinster, 12-3 i målskillnad)

Med tanke på att vårt gäng också är ett blandat 00/01-lag känns detta som en kul möjlighet att under några fler matcher kunna spela ut för fullt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00