Sök i den här bloggen

tisdag 13 maj 2014

Dubbla helgmatcher igen

Då Klassbollen körs till helgen och planerna förbereds där så har vi fått boka in Alströmervallen för fredagens match mot Arentorp/Helås i Div 4 Västra. Dom svartklädda tjejerna i AHFK har varit ett litet spöke för oss tidigare då deras spelstil krockar ganska rejält med vårt sätt att spela boll. Det har varit oavgjorda matcher fram tills finalen i Tjejcupen Vedum F98 (i mars) då AHFK drog det längsta strået mot Holmen med matchens enda mål i allra sista förlängningsminuten. Nu är det dags för revansch!

AHFK ligger på andraplats i Div4 efter Holmen, fast då med en match mindre spelad. Dom inledde serien med en 3-2 vinst över Halvorstorp/TFK, 3-1 över Sollebrunn/Åsaka och nu igår 4-0 mot Källby/Kinne-Vedum. Känslan är att dom kan ha sparat vissa nyckelspelare i just den matchen för att ha dom  utvilade till vår match. På fredag 18.30 på Alströmervallen är det då dags för en tidig seriefinal i Division 4 Västra. Må bästa Alingsåslag vinna :)


På söndag sen är det dags för helgens andra seriematch då Holmen tar sitt pick och pack och åker iväg till Hedevallen i Öxnevalla där vi inte spelat sen 2011 då vi deltog i Öxnevalla Åkeri Cup. Då vann vi mot Öxnevalla med 4-0 och förlorade med 0-1 mot Västra Mark i semifinalen, så blir spännande att se vad vi kan hitta på nu när dessa två lag slagits ihop till Västra Mark/Öxnevalla!

VMÖ har börjat serien lite knackigt med 1-6 mot Nittorp, 0-3 mot Ulricehamn innan man i veckan nu tog första segerna med 2-1 mot Källby/Kinne-Vedum. Med dessa 3 poäng ligger laget nu näst sist i Div 3 Södra som Holmen leder efter tre omgångar. Vi siktar såklart på 3 poäng här och kommer ligga på direkt från start!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00