Sök i den här bloggen

lördag 17 maj 2014

Holmalund inbjudna till Mästarcupen


Då har vi än en gång blivit tillfrågade om att delta i en prestigefull inbjudningscup, denna gång Mästarcupen i Karlstad där vi skulle representera Västergötland.

Varje år arrangerar Hertzöga traditionsenligt Mästarcupen för flickor 14 år (Inofficiella SM för flickor 14). År 2014 arrangeras turneringen för 18:e gången i ordningen och den här gånger är det dags för flickor födda 2000. Efter avslutat seriespel bjuds mästarlagen från varje distrikt in och man får därmed hit de allra bästa lagen i landet (max 16 lag). Cupen avgörs under fredag 27 juni-måndag 30 juni och turneringen startar fredag kväll med invigning och lottning av turneringen. Under lördag och söndag spelar man två gruppspel med 3 matcher per dag. På måndagen spelar alla lagen en placeringsmatch och efter finalen följer prisutdelning som beräknas vara klara cirka 14.00 måndagen 30/6

Precis som när vi fått tacka nej till AIK Elite Cup, Diamond Cup i Finland, Best Western Elite Cup, Future Cup mfl så går det inte att trolla fram varken tid eller pengar för denna aktivitet. Tråkigt, men tills vi får in en miljonär som sponsor får vi satsa på cuper där hela laget kan delta.

Även så är det såklart jätteroligt att våra duktiga tjejers fotbollsframgångar uppmärksammas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00