Sök i den här bloggen

torsdag 12 april 2012

Boxcercise på påsklovet

Så har vi då varit på besök på Hälsostudion i Alingsås efter att ha blivit inbjudna att testa ett av deras speciellt utformade ungdomspass. Såhär under påsklovet var både flera spelare såväl som tränare bortresta och vi tyckte det var ett perfekt tillfälle att testa på att göra något annorlunda (precis som med Zumban på Sportlife och falltekniksträningen på Alingsås Ju-Jutsuklubb tidigare i vår). 

Nu har vi fått lite inblickar i hur träning kan se ut på andra ställen och kanske har vi hittat något att smyga in i vår ordinarie fotbollsträning där det passar. Att vara öppen för nya idéer är något som vi definitivt tror hjälper våra tjejer att ta det där lilla steget extra som tar en bra fotbollsspelare till en riktigt duktig. Att dessa extraträningar dessutom gett våra tjejer lite extra kul är såklart också en skön bonus!

Nu kör snart serierna igång och då kommer vi inte att ha tid att testa på fler sådana saker, men framåt hösten när serierna är slut kanske vi kikar runt och ser ifall vi kan hitta fler tips (vi har bland annat kontakt med en av Alingsås och Sveriges duktigaste friidrottare som lovat hälsa på och dela med sig av lite träningstips). Är man med i Holmalunds IF F99/00 så kan vad som helst hända :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00