Sök i den här bloggen

onsdag 11 april 2012

Att Twittra eller inte Twittra, det är frågan

Holmalunds IF F99/00 har varit med på Twitter i lite över ett år nu (twitter.com/HolmalundsF9900) och tanken från början har varit att ge familjemedlemmar och andra intresserade ännu en möjlighet att enkelt hänga med i alla upptåg som vi hittar på.

Något man märker när det gäller Twitter är dels att det är förhållandevis få Fotbollslag som är riktigt aktiva och snackar vi tjejfotboll så krymper antalet Tweetare till en handfull. Tittar vi på listan över vilka som hänger med i vad Holmens skönaste fotbollslag gör så hittar vi press som Göteborgs Posten, Boråskuriren och Sportwire, vi har fotbollslag som Holmalund (herr), IK Sirius (dam), IF Elfsborg (herr) och Tölö (herr) och i övrigt ganska många journalister med egna Twitterkonton...

För oss som lag är det såklart jättekul att våra bragder får möjlighet att uppmärksammas utanför den innersta kretsen, men det skulle vara riktigt trevligt att på "follower-listan" se fler tjejlag (gärna i våra serier), familjemedlemmar som Twittrar etc, men det kanske blivit så att Twitter framförallt används av företag och kända personer som hittat ett bra medel att få ut sina tankar!?

Vad tycker du som bloggbesökare om Twitter, är vi i HIF F99/00 bara envisa pionjärer när det gäller sociala medier för ungdomsfotboll eller ser du att det finns fördelar med att använda denna "mikroblogg"!?

PS: Av någon anledning har vi inte lyckats få med så många elit-dam-fotbolls-lag på följarlistan, konstigt kan man tycka med tanke på att man väl inte hela tiden kan leta efter nya Brasilianskor till sina lag framåt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00