Sök i den här bloggen

onsdag 14 september 2011

Holmalunds F12 till Gothia Cup 2012


Vi har nu nöjet att meddela att vi precis har anmält ett lag till Gothia Cup 2012 i F 12, 7-manna klassen. Avgiften är betald och det är Polarn O.Pyret i Allum som står för cupavgiften!! Stort tack för denna sponsring som betyder så mycket för lagets möjlighet att ständigt förbättras!
Polarn & Pyrent i Allum sponsrar F12-lagets Gothia Cup-äventyr 2012

Vi anmälde oss redan första dagen vilket borde garantera att vi kommer med. Truppen får bestå av max 12 tjejer så det kommer krävas god träningsnärvaro och laganda för att bli en av de tolv utvalda. Vi kan väl säga så mycket som att de som tränar mycket och intensivt kommer att prioriteras och det kommer även bli extraträningar för att komma med ett riktigt bra lag till denna cup.

Öbollen som vi vann i somras var ett kvitto på att vi ligger bra till i vår åldersklass, men Gothia Cup är något helt annat här kommer vi möta lag från andra länder som handplockat ihop spelare från olika lag och landsdelar i ett och samma land i praktiken landslag eller regionslag så det blir en ordentlig prövning.


Notera datumen i kalendern 15-21 juli. 


Gothia Cup 2012
Högt anmälningstryck på Gothia Cup 2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00