Sök i den här bloggen

tisdag 27 september 2011

Holmalund F99/00 - Dalsjöfors GoIF 5 - 0


En skön höstdag och seriens allra sista match när Dalsjöfors kom på besök till Holmalund. Dalsjöfors är ett duktigt lag med många fina passningsspelare, men idag var Holmen mer effektiva och såg till att våra motståndare i stort sett inte fick en enda målchans!

1-0 Moa
2-0 Eleonora
3-0 Helin
4-0 Emelie
5-0 Emelie

Denna vinst innebar att Holmalunds IF F99/00 har vunnit Div 9 Fristad med en oavbruten serie av 12 raka vinster! Superstarkt jobbat tjejer, ni är bara så bäst!!

Matchens Kanon: med ett lugn och tydlig styrning av backlinjen ger vår duktiga målvakt Alva Flodvall resten av laget en stabil och säker grund att bygga upp vårt eget spel kring. Alva är en duktig målvakt som aldrig tvekar att stoppa ens de allra hårdaste skotten och en stor del i att vi kan vinna serien med hela 71-8 i målskillnad. Tack Alva!!

Extra grattis även till Emelie Nyberg Haliti som vann årets skytteliga med hela 24 mål, tätt följd av Eleonora Aliu med 21 mål. Grattis tjejer!!

PS: Hur många andra lag tror ni direkt efter en tuff match sedan går in och tränar extra på straffar och inomhusspel en extra timme!? Holmalunds IF F99/00 äger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00