Sök i den här bloggen

lördag 10 september 2011

Holmalund F99/00 - Fristad GoIF 8 - 1

Så var det dags att "vända serien" och idag var det Fristad GoIF som kom på besök till Alingsås.

Fristad är verkligen ett genomtrevligt lag som man önskar all framgång och vi poängterar gärna att dom har en riktigt duktig målvakt (som idag utan tvekan såg till att det inte blev tvåsiffrigt för Holmen idag!)
Matchen började lite trevande, visserligen med ett riktigt bra passningsspel hos våra tjejer, men av någon anledning blev det ofta en pass för mycket istället för att avsluta på mål. Som så ofta var det vår egen lilla pitbull, Eleonora som körde igång målskyttet både en och två gånger och sen rullade det på.

I halvlek passade vi på att byta lite positioner och anfallarna gick ner som backar, backarna flyttade upp till mitt/anfall och överlag var det riktigt kul att se hur snabbt våra damer anpassade sig och spelade ut i sina nya roller.

‎1-0, Eleonora
‎2-0, Eleonora
‎3-0, Emelie
‎4-0, Helin
‎5-1, Matilda
‎6-1, Emelie
‎7-1, Eleonora
‎8-1, Matilda

Matchens Kanon: Idag var det många som var riktigt bra och vi har plockat ut en tjej som slitit länge på sin kantposition och nu fick till både passningsspel och dessutom blev målskytt två gånger om, Matilda Larsson. Jättekul att se att det lönar sig att kämpa på och hela tiden försöka positionera sig rätt, grattis Matilda!

PS: Vi har ju oss själva att skylla, men hade det inte varit en jättevattenpöl framför Fristads mål i andra halvlek så hade Linneas rullare gett ett till mål. Vi tar självklart inte med målet i matchresultatet, men det kommer med i vår skytteliga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00