Sök i den här bloggen

fredag 16 september 2011

Holmalund F99/00 - SK Mjörn, 14-0


Riktigt kul att kunna ta emot våra "grannar" från SK Mjörn på vår hemmaplan. Nu blev det lite konstigt då det av olika anledningar inte dök upp fullt lag, men Cornelia och Emma ställde upp för att hjälpa våra motståndare.

För att göra en lång historia kort blev det en målrik match och hade det inte varit för våra tjejer i SK Mjörns backlinje så hade det nog var 5-6 mål till... I och med denna vinst klättrade vi också i tabellen och ligger nu på 7:e plats med möjlighet till ytterligare avancemang i den avslutande matchen!

‎1-0, Siri
‎2-0, Veronika
‎3-0, Emelie
‎4-0, Astrid
5-0, Astrid
6-0, Eleonora
‎7-0, Veronika
‎8-0, Astrid
‎9-0, Eleonora
‎10-0, Astrid
‎11-0, Frida
‎12-0, Astrid
‎13-0, Siri
‎14-0, Eleonora

Matchens Kanon: Emma Alingsjö var idag den sammanhållande mittfältsgeneralen i ett sönderfallande motståndarlag. Att som Emma gör, gå in och satsa allt på att hjälpa ett annat lag för att det ger mest för oss alla är precis det vi vill se i Holmens spelare! Stort grattis Emma!

Extra roligt var faktiskt att vi avslutade matchen med att grilla korv och låta tjejerna umgås lite mer. SK Mjörns tjejer är ett riktigt trevligt gäng och många av tjejerna känner ju varandra också från andra aktiviteter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00