Sök i den här bloggen

måndag 30 maj 2011

Skogsbygdens IF - Holmalund F99/00 3 - 2

Klockan 18:00 styr vi skutan till Skogsbygde, på grund av av en del återbud så har vi denna match fått ta med oss två 98:or Klara o Amanda, två sköna tjejer som passar väl in bland våra 99/00:or!. Om man läser skogsbygdens senaste resultat mot Östadkulle (15-1) så förstår man att de här damerna kan lira boll så vi var väl taggade inför den här matchen.

Då vi har spelat och tränat extremt mycket den senaste tiden så är det inte konstigt att det är lite möra ben här och var vilket till exempel cupen som vi spelade i helgen avspeglade. Men i dag kom Holmendamerna i sitt nya blåa bortaställ och tröttheten kändes som bortblåst, våra duktiga damer spelade som aldrig förr.

Passningsspelet var underbart, aggressivt och självsäkert och en stund in i matchen var det Klaras (98:a) tur att presentera sig med ett stenhårt skott i krysset! 0-1 till Holmen! Efter en stund kommer repliken från Skogsbyggden 1-1 vilket blir halvtidsresultatet.

I andra halvleken är det dags för vår andra 98:a Amanda att presentera sig och helt plötsligt står det 1-2. Holmen ser riktigt starka ut men så kommer det ett kontringsmål när det är fem minuter kvar och när det är ca 20 sekunder kvar av matchen så får Skogsbygden in 3-2 och vi får väl bara applådera deras slutoffensiv som idag gav ett sent resultat. Mitt personliga betyg på matchen är mycket bra spelat av Holmen! Flera damer spelar högt över vad man förväntar sig och dagens mest positiva överraskning är vår högerback Ellen Stolt som blir matchens kanon för att på ett moget och ansvarsfullt sätt jobbar hårt i försvaret. Sen vill jag ge hela laget ett stort plus för er positiva och glada inställning, idag har ni visat att man kan ha kul på en match utan att vinna.

Grattis!

Mvh Mattias Ekström

Ps att vinna är stort men att vara en god förlorare är större.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00