Sök i den här bloggen

tisdag 24 maj 2011

Holmalund F99/00 - Herrljunga/Frisco 1 - 1

Ännu en kylig (och blåsig) kväll på Holmalyckan var det dags för våra Holmentjejer att återigen stå öga mot öga mot det Herrljunga/Frisco som i senaste seriemötet för sådär ett år sedan vann en brakseger över ett rejält trött Holmen som fick slita helt utan avbytare på grund av sena skador. Senaste mötet lagen i mellan var ju desto mer positivt då vi slog dom och vann Södra Härenes Vårcup.

Matchen inleddes i ett rasande tempo där Holmen tryckte på för att få första målet och de få chanser våra motståndare fick enkelt rensades undan av våra backklippor, starkt understödda av ett arbetsvilligt mittfält. Tyvärr log inte fotbollsgudarna mot oss heller denna match då det fullkomligt regnade målchanser framåt, men kombinationen riktigt duktiga backar/målvakt hos Frisco/Herrljunga och att bollen studsade i stolpen/strax utanför gav inte det resultat vi behövde. Istället var det ett av få motståndaranfall som kom igenom som resulterade i 0-1 och det var ganska bistra miner hos våra töser. Halvleken tog slut och det var rejält pepping som tog vid...

Andra halvlek körde våra motståndare igång i ett rasande tempo för att öka på sin ledning, men det var istället Holmen som sakta men säkert kravlade sig tillbaks in i matchen och när Vera fick till en riktigt Zlatanpassning som Emilia direktskarvade in i mål så såg man verkligen energin tändas igen hos HIF! Nu var det istället Holmen som tryckte på för ett ledningsmål och man kan ju tänka sig hur Frisco/Herrljunga hade reagerat om dom fått ett sent mål igen som lett till förlust. Nu slutade matchen ändå rättvist i 1-1 och med tanke på att det var vi som reducerade var det nog en viss känsla av vinst som vårt härliga lag tog med sig hem idag!

Matchens Kanon: Cornelia, riktig slitvarg i ovan position
Matchens Mål: Emilia, direktskarv i mål, say no more
Målvaktsspel: 1 poäng, Veronika, härligt!
Matchens Back: Nora, rensade ALLT
Matchens Passningsspelare: Vera, framspelningen till målet var Zlatanklass

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00