Sök i den här bloggen

tisdag 31 maj 2011

Holmalund F99/00 - Sparsörs AIK 9 - 0

Så var det dags att ta emot vår gäster för dagen, Sparsörs IK. Det var ett gäng svartklädda damer vi skulle möta, så våra likaledes svartklädda domare fick ta på sig västar för att inte förvirra.

Matchen startade i ett högt tempo och spelet böljade lite fram och tillbaka. Vi visste att dessa damer från Sparsör hade två vinster och en förlust så Holmendamerna hade definitivt stor respekt för denna uppgift.

Därför gick vi in hårt, men rent i närkamperna, passade och breddade spelet så mycket det gick. Vi märkte snart att deras anfallare hade mycket bra skott, men våra backar såg till att inga bra skottlägen gavs och där vann vi mycket.

Efter ca 15 minuter var det dags för Emelie att presentera sig 1-0. Vi fortsatte pressa högt och efter det gick luften ur våra motståndare och målen rasade i väg till hela 9-0 som blev slutresultat.

Ett extra plus ger vi i dag till Frida. Hon jobbar extremt hårt hela matchen och vi gratulerar därför Frida till matchens kanon.

Ps: Att vinna och samtidigt vara ödmjuk är rätt inställning.

1-0, Emelie
2-0, Eleonora
3-0, Vera
4-0, Emelie
5-0, Eleonora
6-0, Vera
7-0, Emelie
8-0, Emelie
9-0, Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00