Sök i den här bloggen

lördag 8 mars 2014

Träningsmatch mot Eriksbergs IF igen

Imorgon är det dags för årets första 11-mannamatch för de yngre och för motståndet står duktiga Eriksbergs IF.

EIF har vi ju stött på några gånger genom åren och senaste gången var faktiskt träningsmatch förra sommaren inför Dana Cup. Då visade EIF att man är riktigt bra på fasta situationer vilket gav en 2-1 vinst för dom i den matchen, något vi får tänka på imorgon. Det var annars deras andra vinst på åtta möten totalt, där visserligen flera skett inomhus på liten plan.

Om vi tittar på truppen som Holmalund kommer med ner till Hisingen så består den av hälften dubbelnollor och hälften påfyllning med duktiga 01:or (som faktiskt ska spela i samma serie i år som EIFs 01:or i år i Göteborg). Flera av dessa tjejer har ju hjälpt oss tidigare, både i förra årets Dana, men också hoppat in i Division 5 förra året när vi behövde påfyllning och visat att 11-manna funkar!

Den individuella skickligheten hos våra tjejer är ju solklar, nu gäller det bara att få ihop detta lag till en väloljad maskin inför kommande DM F14-utmaningar. På söndag får vi en första vink hur det kan se ut, hoppas att Hisingstjejerna bjuder på en solig dag och skönt spel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00