Sök i den här bloggen

torsdag 6 mars 2014

De bidde Byttorp i första omgången - DM F14 - 2014

senast gången vi mötte Byttorp var i Öbollen 2012
Då har vi hittat att vår första motståndare i årets Länsförsäkringar Cup F14-DM och det blir Byttorps IF som vi inte mött på snart två år. Matchen spelas den 12 april kl. 12.30 på Alströmervallens konstgräs och vi hoppas se riktigt många Holmalundsfans på läktaren ;)

Vårt senaste möte med Byttorp var på den härliga Öbollen Cup, sommaren 2012. Det var en stenhård 8-delsfinal där vi överraskades av Boråstjejernas höga tempo från start, men vände om spelet och till slut vann matchen med 1-0. Dessförinnan har vi faktiskt endast mötts en gång och det var när vi spelade i Division 9 Fristad och då faktiskt precis efter Öbollen 2011 :) Då var våra tjejer slutkörda efter en tuff fotbollshelg, men vann till sist ändå med 2-1 på bortaplan.

Gjorde en liten avstämning hur Byttorp spelat i serien föregående år och där har det gått ganska bra. Dom spelade i Division 6 Borås (9-manna) och kom där tvåa i serien på 8 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster. Bra målskillnad också om 50-17. Nu är det kanske lite svårt att jämföra med vår egen Boråsserie från förra året, men för er som glömt så spelade vi i Division 5 Borås (11-manna) och kom där etta på på 9 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust med målskillnad om 51-14.

Sett till totalen så borde denna match väga över till Holmens fördel, men som alltid är det ju dagsformen som avgör och det enda vi på rak arm kan säga är att det kommer bli riktigt roligt att dra igång DM F14 och vi laddar ju för fullt med träningsmatcher mot duktiga Göteborgslag för att komma så väl förberedda som möjligt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00