Sök i den här bloggen

tisdag 20 mars 2012

Motståndare i Division 6 Alingsås 2012


Nu har Västergötlands Fotbollsförbund släppt den färdiga uppställningen för 2012 års Division 6 Alingsås. Det är ett gäng välkända lag som vi kommer att få möta detta vår första säsong med 9-mannaspel och vi börjar med en liten blick i backspegeln.

Flickor div 6 Alingsås (trerondigt, 9-manna)

Alingsås KIK 2
Lokalkonkurrenterna KIK har vi mött ett otal tillfällen genom åren både i seriespel och cuper med både vinster, förluster och oavgjorda resultat. Målskillnaden för de senaste 21 (!!) matcherna är 27-20 i Holmens favör. Alltid ett duktig lag som vi vet vart vi har och det blir spännande att se nu hur vi skall ta tillbaks överhanden när det är 9-manna, utomhus som gäller!

Sjöviks SK
Innan förra årets serie var det rejält länge sedan vi mötte Sjövik och tyvärr har den statistiken fallit bort. Men förra året började vi med en 1-1 match på deras hemmaplan och avslutade säsongen med att ta emot Sjövik på Holmalyckan och bjuda på en 8-1 vinst för Holmen. Det har ryktats att Sjöviks tjejer gått ihop med Gråbo BK för att få ihop ett 9-mannalag, men det ryktet är ännu obekräftat...

Skepplanda BTK
Skepplanda är ett riktigt duktigt lag som vi mött några gånger (mest inomhus) och även om senaste matchen mellan våra lag slutade oavgjort så är det ett lag vi tidigare haft svårt att få grepp på. Skepplanda vann Div 7/8 som vi var med i förra året och i år är det helt klart ett nyckellag att slå för att vinna serien!

Sollebrunns AIK
Sollebrunn var inte med i Holmens serier förra året, men däremot året dessförinnan. Vi möttes bla i Intersportcupen F11 nu i vintras (där en spännande match slutade 2-2), men annars har det uteslutande varit Holmenvinster med en målskillnad senaste 4 matcherna om 18-4...

Södra Härene IF
SHIF är liksom KIK en "lokalkonkurrent" som vi mött ett antal gånger genom åren. Det har varit många tuffa matcher med både vinster, förluster och oavgjorda resultat. Nu senast (liksom 2011) var bägge lagen i final i Tångahallens innecup och även om bägge dessa matcher slutade med Holmenvinst har vi bla. förlorat i cuper som Tjejcupen i Vedum där SHIF tagit guld. Helt klart ett lag där dagsformen kommer avgöra om vi tar hem den aktuella matchen!

Östadkulle SK
ÖSK var faktiskt med i vår serie förra året, men av någon anledning fick vi aldrig möta dem. Senaste tre mötena från 2010 har varit Holmenvinster och målskillnad om 9-2, men tittar vi på tex. förra årets Kycklingcup så tog ju Östadkulle medalj i F11 så definitivt ett lag att hålla koll på!

Sådär... 7 lag totalt då i Div 6 Alingsås och "trerondigt" vilket betyder att vi möter varje motståndarlag tre gånger under säsongen. Det kommer att bli en spännande fotbollssäsong 2012 för Holmens F99/00!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00