Sök i den här bloggen

lördag 24 mars 2012

Glädjen i att spela fotboll

Idag skulle vi egentligen spelat träningsmatch 9-manna mot Herrljunga/Frisco, men fick ställa in i sista sekund då vi inte kunde garantera att få ihop fullt lag. Nu är kanske inte en träningsmatch en lördag kväll det som drar mest, men det var ändå ett gäng tjejer som verkligen hade sett fram emot denna match…

Ett litet glädjeämne i fotbollshjärtat kom ändå vid lunchtid när jag satt och kollade när barnen på gården körde fotbollsmatch mot varandra. Ungar i alla åldrar som spelade mot varandra och de äldre verkligen respekterade att de mindre barnen fick lite mer utrymme… Alla hade verkligen kul, hela tiden!!

”Matchen” var helt spontan och man såg verkligen glädjen i killarna och tjejernas ögon när dom spelade och att två Holmentjejer var helt outstanding (även om äldre killar deltog) gör att jag fick en känsla av att det ju är precis såhär man gör om man bara älskar fotboll!! Att sådana här spontana träningsmatcher utanför den vanliga träningen såklart gör att man blir säkrare och får bättre bollkontroll säger sig självt och till nästa gång hoppas jag se ännu fler Holmentjejer på plats och det tror jag faktiskt det kommer att vara!

PS: Tack Helin och Cornelia för en härlig fotbollsstund i solen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00