Sök i den här bloggen

lördag 17 mars 2012

11-mannamatch, Holmalund - Södra Härene

I vårens första 11 manna match luftade vi en ung trupp där 10 av 14 tjejer var födda 00 och resten 99 tjejer. Merparten av tjejerna hade aldrig överhuvudtaget spelat en 11 manna match. Vi drabbades dessutom av lite återbud på matchdagen och många tjejer hade övernattat och haft tjejkväll natten före. Men det är inte lätt att klämma in en tjejkväll när vi i stort sett varje helg har match så det gjorde ni rätt i tjejer.

Nu blev det dock ett lite tröttare gäng tjejer denna dag som debuterade på 11 manna men jag tycker ni gjorde det jättebra. Spelet var jämnt och böljade fram och tillbaka vi hade många chanser precis som SHIF men det blev SHIF:s fina hörnsparkar som fällde avgörandet denna dag. Dessutom får man nog vara ärlig att säga att deras något äldre trupp bidrog till deras seger.

På en stor plan har vi inte riktigt fördelen som vi tidigare haft med ett kvickare spel då de stora tjejerna får chansen att springa ifatt oss med älgakliv  . På det hela taget dock en bra 11 mannadebut för våra lite yngre tjejer där jag tycker de som imponerar mest är Frida och Nelly som i andra halvlek håller ihop mittförsvaret riktigt bra och Ellen som håller nollan i andra halvlek när hon debiterar som målvakt och det i ett 11 manna mål!!

//Mikael

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00