Sök i den här bloggen

söndag 20 oktober 2013

En vecka kvar till Kycklingcupen 2013

Nu är det bara en vecka kvar till årets Kycklingcup kör igång och Holmen taggar rejält såklart inför gruppspelet i Albert Hall! 2009, 2010 och 2011 blev det bronsmedaljer för våra tjejer och 2012, förra året var vi uppe och nosade på vinst i finalen av F14, men fick nöja oss med brons- och silvermedaljer. I år är målsättningen klar... GULDET ska till Holmen, basta!

Fast vi är enda förening som kör hela tre lag i årets Kycklingcup så jobbar vi för fullt med att se till att alla tre lagen har en så bra sammansättning att det är fullt möjligt att det kan bli 3/4 Holmenlag i semifinalerna i Nolhaga den 2/11. Vi kommer möta tuffa motståndare och ska vi peka ut några som vi historiskt vet brukar vara med och fightas i toppen så är det ju framförallt Alingsås KIK och Lerums IF från grupp 1 tillsammans med Södra Härene från grupp 3.

Nu är ju Kycklingcupen ändå överraskningarnas turnering, så det kan ju gå hur som helst i matcherna. Inomhusmatcher är inomhusmatcher och fler än ett favorittippat lag har ju rykt i straffavgörande om inte målen sitter under själva matchen. Det enda säkra är att inget av lagen som är med kommer att vika ner sig!

I år ska den där kycklingen hem till Holmalyckan!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00