Sök i den här bloggen

söndag 17 mars 2013

Datum för Zonträningar VT2013 - Västergötlands Fotbollsförbund

UPPDATERAT: Nu ligger anmälan uppe för Västra Götalands Zonträningar och det är ni själva som går in och anmäler era döttrar!

F99: Genomförs första tillfälle den 4:e maj i Tånga (Vårgårda)
F00: Genomförs den 25:e maj i Tånga (Vårgårda)
Vi uppmuntrar att ni deltar i VFF Zonträningar och när ni anmäler måste ni också komma ihåg att meddela holmalundsif@tele2.se att ni anmält er dotter (namn+personnummer). Meddela oss efter att ni anmält så försöker vi samla ihop så att vi kan åka gemensamt och erbjuda skjuts till de som ej har möjlighet att ta sig upp till Vårgårda på egen hand!

Till att börja med så är självklart samtliga 99:ers som var med och tränade förra året välkomna tillbaka när det kör igång. Men VFF vill även poängtera att även om du inte deltog i Zonaktivitet förra året så vill dom jättegärna se dig på träning i år!

Tjejer födda 1999

Lördagen den 4:e maj är det "fri träning" mellan 09.00-17.00

Kvällarna den 14:e maj och 16:e maj så är det uttagningskvällar där mellersta Zonen plockar ut 18 spelare som får åka med till ett "breddläger" den 15-16:e juni i Skövde. Från detta läger kommer man sedan plocka ut 64 tjejer totalt som träna vidare med distrikslaget.

OBS! Även om man inte blir uttagen alls denna omgång så fortsätter VFF med träningar under hösten och som VFF sa, det är ganska ofta någon som behöver lite mer tid faktiskt får ta steget upp i ett lite senare skede, det viktiga är att man ändå får möjlighet att träna med i VFF regi!

För våra tjejer födda 2000

Lördagen den 25:e maj är det en heldags Zonträning mellan 09.00-17.00 på Tånga Hed i Vårgårda. Detta är enda tillfället under våren som 00:orna samlas i VFF regi. Till hösten (ej datumsatt) blir det sedan ytterligare tre heldagar med Zonträning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00