Sök i den här bloggen

måndag 20 juni 2011

Våren 2011






Holmalunds F99/00-damer är ett riktigt gott gäng som det senaste året visat att man även blivit ett riktigt samspelt LAG! Våren 2011 körde vi igång med ett gäng träningsmatcher där vi testade alla möjliga spelarpositioner man kan tänka sig. Nya spelare har fått chansen att känna på matchning mot andra lag och riktigt komma in i laget!

I maj kom serierna igång och i år valde vi att spela i två serier där 00:orna primärt kör i Division 9 Fristad och F99 tillsammans med lite mer erfarna 00:or kör i Division 7/8 Alingsås. Resultaten har varit riktigt trevliga;
Division 9 Fristad (Serieledare i "halvtid")

MatchkanonMatchkanon Matchkanon Matchkanon Matchkanon Matchkanon
Division 7/8 Alingsås (Sjätteplats i "halvtid")

Matchkanon Matchkanon Matchkanon Matchkanon Matchkanon Matchkanon
Cuper i vår
Tack för ert stöd!!
Under våren har vi även deltagit i några roliga 7-mannacuper som tex innecuperna Sparbanken-, Midhage och Hemköp Cup, utecuperna SHIF Vårcup, Öxnevalla, Näset och nu senast Öbollen på Öckerö och resultaten har varit fantastiska!!
På sju cuper hittills under våren har Holmalunds F99/00-damer samlat ihop;
  • TRE GULD
  • ETT SILVER
  • TVÅ BRONS
  • EN FJÄRDEPLATS

Guldvinnare Guldvinnare Guldvinnare

I slutet juni avslutade vi av vårterminen med en riktig kamp på Holmens F98:or, en perfekt avrundning på en helt fantastisk vårsäsong 2011!!
Nu är det "sommarlov" fram till början augusti då vi kör igång igen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00