Sök i den här bloggen

måndag 13 juni 2011

Byttorps IF - Holmalund F99/00 1 - 2


Holmens krigare ger sig aldrig

Så blev då äntligen Byttorpmatchen av. Tyvärr precis efter att majoriteten av HIF-laget varit iväg på Öbollscup, spelat 6 stentuffa matcher under två dagar och verkligen tagit ut sig på vägen fram till GULDET. Framförallt ett stort, stort tack till alla oerhört trötta tjejer som ställde upp för laget och körde hårt, trots att det varit extremt mycket fotboll nu det senaste!!

Vårt fina passningspel gick av naturliga orsaker inte att känna igen i denna matchen och det var inte direkt det gamla vanliga snabba laget vi känner heller. Byttorp var såklart inte sena att utnyttja detta faktum och kämpade sig framåt hela tiden tills vi till slut inte orkade hålla emot längre och släppte in 0-1. Om möjligt såg vi ännu tröttare ut än innan och det var inte mycket som stämde. Just nu var det bara ren vilja och extrem kämpainsats som höll oss kvar i matchen...


En spelare hade däremot rejält med energi och jobbade stenhårt både med spelet såväl som att försöka få igång sina lagkamrater. Helt rätt var det även denna tjej som efter några snygga dragningar fick göra både sitt eget första matchmål, men inte minst blåsa liv i en riktigt seg match. Tack Vilma för ditt smittande humör och din kämpaglöd som idag kanske var droppen som gjorde att vi slapp vår första förlust i division 9!

Nu släppte bitvis vissa spärrar och när Helin bombade in ett distansskott till 2-1 kändes det som ett resultat vi kunde vara mer än nöjda med.

Matchens kanon, Vilma!! En inställning som din smittar av sig!

PS: Nu möter vi tyvärr inte Byttorp igen i år, men hade varit trevligt att fått presenterat dom för det riktiga Holmen och inte den bleka skugga som var på besök idag. Tänk på att nu är det snart ett välförtjänt sommaruppehåll! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00