Sök i den här bloggen

söndag 19 juni 2011

Holmalund F99/00 - Sjömarkens IF 1 - 0


Holmalyckan svämmar över

Klart att vädret skall leva upp till namnet när Sjömarken kommer på besök och förvandlar vår matchplan till just rena sankmarken med gegga och vattenpölar över hela fältet :)

Denna, vår sista match innan sommaruppehållet hade samtliga dubbelnollor kallats och nästan alla hörsammat så 10 tuffa damer var på plats för att möta tabelltrean. Vi har ju tidigare stött på Sjömarkens F99:or och visste att det är en klubb med tradition att vinna matcher så det gällde att vara på tårna.

Då bägge våra ordinarie anfallare för dagen hade annat för sig blev det lite omfördelningar i vilka positioner tjejerna spelar på och spelet flöt faktiskt på riktigt bra, men just det där att trycka in bollen i mål verkade som förgjort. I andra halvlek tilltog regnandet och det var en samling riktigt blöta damer som krigade ute på fältet.

Fasta positioner har väl varit något vi kan utveckla bättre, men idag fick faktisktMatilda trycka in sitt första matchmål på en perfekt hörna slagen mot slutet av matchen av vår passningsspecialist Vera!! Riktigt, riktigt kul och i och med att detta resultat höll matchen ut så går vi till sommarvila som klara serieledare efter 6 vunnar matcher på raken och hela 32-3 i målskillnad, respekt!!

Matchens Kanon: ALVA!
Alva har byggt upp sitt målvaktsspel under lång tid och vågar numera satsa rejält när hon styr sitt försvar med tydlig auktoritet från målområdet. Idag gjorde Alva några riktigt viktiga och avgörande räddningar mot slutet av matchen när även Sjömarken lyckades få ett par chanser mitt i vår press för ett avgörande. Grattis!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00