Sök i den här bloggen

måndag 6 januari 2014

Snart dags för kval till Futsal-SM F15


Den 18 januari åker vi upp till Grästorp igen för att slåss om Västergötlands platser i SM i futsal 2014 F15. Om det var duktiga lag innan i grupperna så är det verkligen grädden av futsal-lag från VFF-området som gör upp om dessa platser. SM spelas så här, Regionalt gruppspel  1-2 februari, Slutspel 28 februari-2 mars

I vår grupp inleder vi med match mot Falköpings KIK, ett lag som vi mött några gånger tidigare fast då utomhus. På fem möten har vi inte förlorat (faktiskt inte ens släppt in ett spelmål) mot dessa röda tjejer, men inomhus är inomhus och som alltid i cupspel är det grymt viktigt att tagga igång till första matchen. Vinst där och tjejerna får lite extra vila innan match #2.

Bergdalens IK som står som motståndare i den andra gruppmatchen har ett klart övertag på oss sett till tidigare möten. Större delen av dessa tjejer kommer ju från gamla Sandared/Sjömarken och på de möten vi tidigare haft har Holmen endast vunnit en match. Här ligger utan tvekan all press på Boråstjejerna och våra Holmentjejer kan bara gå ut och köra samma sköna spel som tidigare när vi tex. piskade på Bergdalens F98:or med 3-0 i vår egen tjejcup för någon månad sen...

Skulle vi vinna gruppen blir det en avgörande match (egentligen bästa Futsalgäng i Västergötland) mot den andra gruppvinnaren. Där siktar kanske framförallt Skepplanda BTK på vinsten och dom ser gärna en final mot Holmalund, men Örby och Mariestads BoIS lär inte släppa till utan strid :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00