Sök i den här bloggen

lördag 10 augusti 2013

Träningar med Västergötlands Fotbollsförbund HT2013

I höst är det mycket fotboll för våra tjejer, träningar, seriespel, cuper och inte minst aktiviteterna med Västergötlands Fotbollsförbund!

F00 - VFF
För våra yngre tjejer födda 2000 är det inplanerat Zon-träningar med VFF F00 på Tånga Hed den 8 september, 21 september och 5 oktober och vi uppmanar verkligen samtliga att delta på dessa nyttiga träningar.

F99 - VFF
För våra äldre tjejer födda 1999 har vi distriktslagsträningar där en första träning ej är datumsatt i nuläget, men därefter ligger ett regionalt läger i Kristinehamn inplanerat den 1-3 november och en målvakt/forwardsdag den 24 november i Ulricehamn. Kallelser till dessa aktiviteter finns på VFF distriktslagssida F99.

För de som ej tränar med distrikslaget fortsätter VFF hålla LVT-träningar. Dessa är till för spelare som för tillfället inte är uttagna i distriktslaget. Träningarna är mestadels kvällar eller helger med ett pass. Totalt är det 4 LVT-träningar under hösten då spelaren fyllet 14 år (8 samlingar under ett år), förlagda mestadels under lågsäsong.

Ambitionen är att bereda plats för så många spelare som möjligt. Uttagningen görs av Zonkaptenen. Dessa samlingar ingår i VFF:s Spelarlyftet och är Kostnadsfria. VFF F99 - LVT/Spelarlyftet (Tångahallen, Vårgårda) genomförs i höst den 17 september, 9 oktober, 20 november och 11 decemberMer info om dessa hittar ni på VFF LVT-Träningssida


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00