Sök i den här bloggen

torsdag 8 augusti 2013

Dryga veckan till höstpremiär i Division 5

Avtackning efter IFK Örbys besök hos Holmalund (5-1 till HIF)
Så var det då dags att vända lite haltande serier där matcher flyttats runt litegrann och vi fått möta alla lag en gång vardera. Först ut är 16 augusti när Holmens tjejer drar neråt/inåt landet för att besöka blåvita IFK Örby som vi hade en skön drabbning mot på hemmaplan mot i början av maj där Holmen gick segrande ur striden med 5-1 som slutresultat. Örbytjejerna består mestadels av tjejer födda 2000 och har haft en tuff resa i Division 5 Borås i år där man just nu håller sistaplatsen efter sex raka förluster och 2-14 i målskillnad.
Matchen startar 19.00 den 16 augusti och spelas på Örby IP (Öresjöv 15, 51131 ÖRBY, dryga 70 minuter från Alingsås över Landvetter).

Avtackning efter Holmens besök hos Åsarp-Trädet/Redväg (4-1 till HIF)
Lördagens match (17 augusti) är en hemmamatch då Åsarp-Trädet/Redväg kommer på besök till Alingsås. ÅTR var vår första seriemotståndare och även detta gäng har dryga timmen+ ner till matchen. Vårt förra möte var en skön öppning med Holmalundsögon sett där slutresultatet 4-1 till HIF lika väl hade kunnat varit tvåsiffrigt om vi bara lyckats sätta alla målchanser. Liksom våra motståndare dagen innan håller ÅTR sistaplatsen i serien efter sju raka förluster och 4-25 i målskillnad.
Matchen startar 11.00 den 17/8 och spelas denna gång på Östlyckevallen alldeles bredvid vår anläggning. Vi hoppas och tror på en rejäl publik till denna hemmapremiär för hösten!

Självklart siktar vi på två segrar denna höstpremiärshelg, och klättring i Alingsåsserien samtidigt som vi gör detsamma i Boråsserien!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00