Sök i den här bloggen

måndag 10 november 2014

TjejCupen F15/F16 och Futsal-DM-F15


I helgen inleddes Holmalunds Tjejcup och våra tjejer gick in som lag VIT och lag BLÅ. Som vanligt har cupen lockat otroligt många duktiga lag och startfältet kryllade av Futsal-SM-deltagare! Vårt Vita lag var det som tog sig längst och förlorade till sist i en tight kvartsfinal mot blivande silvermedaljörerna från Bergdalen. Vinnare blev Hönö/Björkö som plockade med sig cupguldet hem till öarna för otroliga tredje gången!

Dagen avslutades ändå med en solskenshistoria då Holmalunds IF komfortabelt gick vidare från grupp 3 i Futsal-DM-F15 med tre raka segrar och otroliga 22-1 i målskillnad! Nu väntar slutspel början av 2015! Vi kan samtidigt rapportera att grupp 1 inte är spelad än, Vänersborgs IF vann grupp 2 med tre raka segrar och målskillnad 6-2 och sista gänget i grupp 4 har inte heller spelat än, så vi får vänta och se exakt vilka motståndare vi får i slutspelet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00