Sök i den här bloggen

torsdag 24 april 2014

Dags för seriepremiärer Div 3 och Div 4

Senaste 11-mannamötet med Fristad var på Kalles Kaviar Cup sommaren 2012
Fristad/Sparsör/Borgstena är premiärmotståndare i Division 3 Södra fredagen den 25 april och då är det även premiär på hemmaplan för våra tjejer! FSB spelade förra året i Div 5 Ulricehamn och slutade där 2:a efter Ulricehamn med 10 segrar, 2 oavgjorda och 2 förluster.

Nu är det ju lite svårt att säga om det är exakt detta lag vi mött förut med tanke på att det är tre klubbars tjejlag som gått ihop till ett här. Men om vi kikar tillbaka så har vi (antagligen) mött detta gäng vid fem tillfällen (tre HIF-vinster, en oavgjord och en förlust). Enda tillfället vi mötts utomhus var faktiskt en av de första 11-mannamatcherna (för Holmentjejerna) då i gruppspelet i Kalles Kaviar Cup 2012, en match som Holmen vann med 3-1. Senaste mötet var annars dubbelmatch i Vedums Tjejcup F98 i vår där det blev uddamålsvinst för Holmen i bägge matcherna. Med andra ord lär det vara vara ett revanschsuget gäng som kommer på besök till Alingsås och vi får se till att ge dom ett varmt välkomnande!

Senaste gången vi mötte SHIF utomhus bidde det cupguld till Holmen och Silver till dom andra
I division 4 Västra är det seriepremiär två dagar senare den 27 april, även här på hemmaplan. Gänget som kommer på besök då har vi mött så många gånger att vi nästan glömt av det exakta antalet. Södra Härenes gröna tjejer har fortfarande lite plusstatistik på oss efter 25 möten sen 2010. Holmen har vunnit 10 av dessa matcher, 2 oavgjorda och 13 förluster (+47/-61 i målstatistik), med andra ord väldigt jämnt mellan lagen!

SHIF spelade förra året i Division 4 Västra, slutade där 4:a totalt med 8 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster efter Trollhättan FK, Skepplanda och Trollhättan BoIS och tyckte så mycket om det att dom stannade kvar i samma serie :) Det blir nog som vanligt en match med högsta tempo och vi siktar såklart på att jämna ut raden av möten mellan våra lag :)

ok, även detta vårt senaste möte mot Halvorstorp skedde då på Elljuscupen 2013...
Redan två dagar senare kör vi vår tredje seriematch (andra på raken i Div 4) och tisdag 29 april drar vi iväg upp till Halvorstorps IF, en match som vi fick klämt in lite hastigt beroende på vårt träningsläger sen 1-4 maj. Halvorstorp är ett blandat 98/99/00-lag som vi faktiskt bara mött två gånger tidigare (eller tja, vi har mött deras 00:or några fler gånger) och bägge gångerna i Elljuscupen i Emtunga av någon anledning. Första gången var 2011 då vi möttes i en tight final och senaste gången var i höstas, bägge dessa möten vanns till slut av Holmen.

HIS spelade förra året i Division 5 Trollhättan där man kom tre till slut efter IK Rössö och IK Gauthiod i något som verkar ha varit en ganska jämn serie. Blir spännande att se hur våra lag utvecklats sedan senaste mötet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00