Sök i den här bloggen

söndag 13 april 2014

1/8-final i DM-F14 mot Ulricehamns IFK

Nästa steg i DM-F14 blir ju då 1/8-final mot redan klara Ulricehamns IFK som slog IFK Örby med 3-2 i sin match. Matchen kommer att spelas i Ulricehamn den 4 maj kl. 18.30, det vill säga när vi är på väg hem ifrån vårt träningsläger på Bosön. Att trycka in en extra match i en redan fullspäckad fotbollsmånad är ju inte lätt, så man kan säga att detta var ett av de mindre dåliga datumalternativen.

UIFK vann ju sin serie (div. 6 Borås) förra året utan förluster så vi kan räkna med ett bra motstånd som ställer upp. Vi har ju också mött flera av de lag som var med i den serien, när vi spelade hem div 9 Fristad med en liknande svit 2011 och även om det gått ett tag sen vi mötte dem så kan vi ändå bilda oss en viss uppfattning om UIFK. 

Sett till att Holmens tjejer vann div 5 Borås förra året, där tex. ovan nämnda IFK Örby hamnade sist i tabellen, så borde det vara en match med överhängande fördel Holmalund som väntar. MEN, vi får aldrig underskatta några motståndare och kombinerat med ett förväntat slitigt träningsläger med matcher mot AIK och Hanviken så kan ju till och med vissa spelare vara rejält tröttkörda. Det enda vi kan utgå från är att köra igång på topp och öka, precis som vi brukar göra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00