Sök i den här bloggen

lördag 19 januari 2013

Sparbanken Cup F14 - Silver + Kvartsfinal x 2

Silverlaget i Sparbanken Cup - F14 - 2013
En lång härlig dag i Nolhagahallen där Holmens rödklädda tjejer visade upp hela vårt lags bredd idag med tre starka lag! Extra tack till våra 01:ors målis Filippa Ivarsson som trots en morgoncup i benen hoppade in och hjälpte oss genom att hålla 0:an i våra två första matcher för det röda laget!


Grupp 1
Alingsås KIK blåFalköpings KIKHolmalunds IF  vitNols IK vitNödinge/Ahlafors

Grupp 2
Alingsås KIK vitHolmalunds IF röd, Holmalunds IF svartKronängs IFSjömarken/Sandared

HOLMALUND RÖD 
Elenora, Emilia, Klara, Cornelia, Moa, Vera, Lisa


Holmalunds IF röd - Alingsås KIK vit 1-0, Cornelia
Ett kraftprov direkt första matchen för vårt rena 00-lag, ställningskrig matchen igenom där målchanserna avlöste varandra, men till slut är det ett härligt passningsspel där Lisa får fram bollen till Cornelia som direktskarvar i mål och en perfekt början på cupen!

Kronängs IF - Holmalunds IF RÖD, 0-3 Elenora, Lisa, Vera
Okända Kronäng hade hoppat in i sista minuten och efter en lite avkännande inledning kör Holmen show igång när vi dominerar och hela tre nya målskyttar presenterar sig, två vinster och smakstart!

Holmalunds IF RÖD - Sjömarken/Sandared, 0-2
SIK har vi mött några gånger och bara lyckats besegra en gång. I denna match pressade Holmen på från start och var nära ledningsmål. Men i slutändan segrade våra motståndare med cupens snyggaste passningsspel!

Holmalunds IF RÖD - Holmalunds IF SVART, 2-2 Johanna, Malin, Lisa, Lisa
Kort om lag = två Holmenlag i samma grupp tyvärr. Våra äldre tjejer börjar matchen klart bäst och tar ledningen med två mål innan Lisas skott lossnar två gånger om och efter oavgjort så slutar Holmen RÖD som 2:a i grupp 2 efter Sandared/Sjömarken!
Kvartsfinal 4: Holmen Röd mot KIK Blå, 3-0 för KIK och där tog det slut för vårt rena 00-gäng, starkt spelat ändå och högklassigt av ett gäng yngre tjejer i en F14-cup!

HOLMALUND SVART 
Emelie, Nora, Amanda, Malin, Beatrice, Jonna, Johanna, Mayah

Holmalunds IF SVART - Sjömarken/Sandared, 0-1
Holmen pressar högt från start och SIKs målvakt jobbar stenhårt och räddar flera "omöjliga" skott. Det är inte många chanser vi släpper till, men SIK tar till vara en av få möjligheter och vinner med uddamålet.

Holmalunds IF SVART - Kronäng. 0-0
Efter våra yngre tjejers uppvisning mot Kronäng täpper dom svartklädda tjejerna till totalt och en kort match inomhus mot fyra backar är det svårt att göra mål. Mer två tappade poäng än ett vunnet...

Alingsås KIK vit - Holmalunds IF SVART, 1-2 (Nora, Malin)
Noltorpstjejerna chockstartar med ett snabbt mål innan Holmen efter hårt jobb lyckas reducera och i slutminuten också trycka in ett vinstmål. Härlig bredd hos våra tjejer och andra gången idag vi piskar upp KIK!

Holmalunds IF RÖD - Holmalunds IF SVART, 2-2 Johanna, Malin, Lisa, Lisa
Som sagt... "svart" startar bäst, men orkar inte hålla emot i slutändan och med oavgjort resultat här så slutar Holmen Svart 3:a i grupp 2, men ändå vidare till kvartsfinal.
Kvartsfinal 3: Holmen Svart mot Nols IK 1-0 Bea, 1-1, sudden och där får Nol in 2-1 och slut för våra "Svarta" tjejer. Inte helt rättvist, men futsal är futsal...

HOLMALUND VIT 
Veronika, Ellen, Helin, Linnea A, Siri, Molly, Cissi

Holmalunds IF vit - Nols IK vit, 0-0
Nols tjejer är riktiga kraftpaket och ställningskrig på mittfältet betecknar väl denna match. En ok inledning på cupen...

Falköpings KIK - Holmalunds IF VIT, 0-2 (Ellen, Helin)
Falköpings röda tjejer har vi inte mött sedan Elljuscupen 2011 och den matchen var rejält fysisk och slutade i förlängning, straffar och Holmenvinst... Denna gång släppte vi inte in dom i matchen och fysiskt sett märktes det att våra tjejer vuxit sen senast...

Alingsås KIK blå - Holmalunds IF VIT, 0-1 (Molly)
Alltid skönt att slå hemmalaget i en cup och speciellt när vår målskytt spelat med samma tjejer tidigare. Vinst och slagläge inför sista gruppmatchen.

Nödinge/Ahlafors - Holmalunds IF VIT, 1-3, Molly, Linnea, Molly
Holmen chockstartar med 1-0 direkt, våra motståndare reducerar några minuter senare men när Linnea dundrar in 2-1 från halva planen känns att luften går ur dom och i sin kamp för reducering öppnas luckor och när Molly kommer fri från halva plan fastställs slutresultatet och Holmen VIT vinner grupp 1

Kvartsfinal 1: Holmen Vit mot Kronäng, 1-0 Molly, 2-0 Helin, 3-0 Molly
Kronäng hade inte lyckats slå något av våra andra lag och i denna matchen gjorde lag vit processen kort genom tre snabba mål och lyckat försvar...


Semifinal 1: Holmen Vit mot Nols IK, 1-0 Molly 
Revanschdags på Nol som tidigare på dagen slagit ut vårt svarta lag i kvartsfinal. Nol ställer upp ett samlat lag och bjuder hårt motstånd, men till slut tappar dom en viss Molly som direkt utnyttjar luckan och sätter matchens enda mål, några minuter senare blåser domaren och HOLMEN VIT SPELAR FINAL!!

FINAL: Holmen VIT mot KIK Blå, 0-2 
KIKs blåa gäng hade verkligen spelat upp sig under dagen och bland annat slagit ut ett chockat Sandared/Sjömarken i sin semifinal. I denna match hette skillnaden Felicia Källberg, matchens och cupens lirare som inte släppte till en millimeter. Två mål för KIK och inte något klockrent avslut för Holmen resulterar ändå i vårt hittills bästa resultat i Sparbankscupen, SILVER!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00