Sök i den här bloggen

fredag 4 januari 2013

Holmens F99/00 testar Bambuser

Vi har ju tidigare alltid direktrapporterat resultat från våra matcher, men 2013 kommer vi att ta det ett steg längre under vissa matcher! BAMBUSER är ett program som direktstreamar video och publicerar i det format som användaren väljer (i detta fall så kommer filmerna tryckas ut direkt här på lagsidan, på vår "Fansida" på Facebook och på bloggen...)

Nu kommer inte alla våra matcher köras i detta format (under cuper lär ju inte batteriet på telefonen räcka :), men vissa godbitar kommer vi att lägga upp och det skadar ju aldrig att komma med önskemål :)

Är vi först ut med detta? Nja... är vi bland dom första fotbollslagen i vår åldersklass att göra det? YOU BET YA!! Klart att Alingsås bästa fotbollstjejer och fans förtjänar bästa servicen :)

Adact Revisorer och Konsulter stödjer Holmalunds F99/00 Lysande Elmontage stödjer Holmalunds F99/00Polarn & Pyret i Allum stödjer Holmalunds F99/00    Alingsjö Bilservice  Expertkyl sponsrar Holmalunds IF F99/00  Ica Maxi i Alingsås  sponsrar Holmalunds IF F99/00

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00