Sök i den här bloggen

måndag 28 januari 2013

Anmälan till 2013 års seriespel inskickad

Så har vi då anmält två elvamannalag till seriespel i Division 5, 2013! Precis som vi gått igenom några gånger sedan föräldramötet i höstas har vi beslutat att låta samtliga tjejer i laget spela tillsammans i samma division! Exakt vilka grupper som våra lag kommer att läggas i är inte helt säkerställt, men vi har en klar önskan att dom i alla fall inte skall spela i samma grupp/område.

Som vi gått igenom tidigare kommer vi att fördela laget på fyra jämnstarka grupper där vi blandar i åldrarna. Varje kvart kommer att sättas ihop till ett lag inför de olika matcherna och här kommer vi att nivåanpassa enligt de riktlinjer som Holmalunds IF har för spel i F14-klassen.

Utöver detta kommer även vårt lag i år att representera Holmalunds IF i Distriktsmästerskapen för F14 och fram tills dess att dessa matcher kör igång kommer vi låta olika spelare testa på i träningsmatch. När det gäller DM är Holmalunds IF Ungdomspolicy för F13/F14 så står det skrivet att vi ska börja leda laget så att bästa lag spelar samt premiera träningsvillighet genom spel!


Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00