Sök i den här bloggen

onsdag 30 januari 2013

Första utomhusträningen 2013 avklarad

Regn, rusk och en klass 2 stormvarning för Alingsås stoppar inte Holmens tuffa tjejer från att köra igång utomhusträningen på Elmander Arena. Nu var det i och för sig ganska behaglig "värme" första delen av träningen, men det blåste på desto mer mot slutet :)

Att det märks att tjejerna längtat efter att komma ut och spela på stor plan märktes för det var ett rejält energiladdat gäng som laddat upp. Att vi nu har lyxen att i stort sett alltid kunna avsluta träningarna med två jämna lag är ju grymt positivt och skapar rejäla förväntningar inför serie- och DM-spel framåt!

Nästa fredag kör vi annars igång årets utomhusmatcher när ett lag åker upp till Skepplanda för att testa på deras nya konstgräs och försöka hitta bästa mixen för vårt kommande DM-lag. Laguttagning har gjorts för att pröva runt lite inför kommande DM. Kvalificerar sig på sikt gör man genom träningsflit och engagemang under våren. Utgångspunkten är att vi skall komma med starkast möjliga lag när DM spelas senare i vår. Ett par 99-tjejer fick inte plats denna gång, men de kommer att prövas i kommande förberedelsematcher inför DM. Bedöms två spelare jämnbördiga på den position vi tänkt oss så kommer 99-tjej gå före 00-tjej i år. 

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00