Sök i den här bloggen

fredag 26 augusti 2011

Holmalund F99/00 - Vårgårda, 2-3

Idag var det Davids kamp mot Goliath, men tyvärr fick Goliath revansch denna gång...

Det blev en tung afton. Förvisso riktigt bra spel med långa stunder fantastiskt fint passningsspel och Holmen startade i ett rasande tempo där vi visserligen börjar med ett baklängesmål, men Eleonora snabbt reducerar till både 1-1 och 2-1. Ändå blir tyvärr slutresultatet en knapp förlust med 3-2 som sitter riktigt surt efter Holmendamernas härliga passningsspel ute på planen.

Det är inte lätt att möta både två och tre år äldre tjejer och det som skiljer idag är framförallt Vårgårdas skottstyrka plus fysiken som självklart kommer med åldern, för i snabbhet och passningsspel är vi faktiskt överlägsna, så hur bra är inte vi om 2-3 år.


Det tråkigaste med denna kväll var dock inte förlusten utan det var skadan på vår målspruta Emelie! Vi är dock övertygade om att du snart är tillbaka i gott slag och vi skall hjälpa dig på vägen.

Matchens Kanon: Med ett rasande tempo och alltid redo att hugga framåt är ELEONORA vår egen lilla Messi. Idag var hennes mål nära att ge oss segern och det var inte första gången! Grattis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00