Sök i den här bloggen

söndag 21 augusti 2011

Dubbla matcher 110821

Summering från dagens matcher. Första matchen mot Södra Härene F99/00 blev en tuff och tät drabbning där spelet mestadels var förlagt på mittfältet och det var väldigt chansfattigt. Sin vana trogen hade Södra Härene skramlat ihop det bästa laget mot just oss och det blir alltid väldigt spännande matcher när vi möts.


Idag drog SHIF längsta strået och fick in sina målchanser medan våra satt i stolparna, strax utanför eller på deras duktiga målis. Vi kom till spel med ganska många återbud och fick inte riktigt igång vårt passningsspel. Glädjande var målvaktsspelet från Veronica samt Vera och Klaras backspel som var riktigt bra. Framåt fick vi inte riktigt samma tryck och en del tjejer såg lite väl trötta ut, det är inte utan att man undrar när de egentligen kom i säng lördag kväll? SHIF vann denna match med 2-0 så nästa möte är det revansch som gäller för Holmen! Extra plus ändå idag till Veronica som gjorde en strålande insats i målet och utses till matchens kanon!

Efter SHIF-matchen var det hem till Holmalyckan för byte av lite spelare, korv med bröd och laddning inför Floda-matchen i div 9. Matchen mot Floda kan beskrivas med ett enda ord; FRUSTRATION! Vi pressade tillbaka Floda, de lyckades knappt komma in på vår planhalva på hela matchen och vi missade öppna målchanser i parti och minut. Det blev till slut riktigt frustrerande särskilt som vi hade SHIF-matchen i minnet där vi också bränner våra chanser.

Tjejerna lyckades tillslut under de sista 10 minuterna vända matchen då vi fick också vår rättvisa utdelning när Eleonora gjorde 1-0 och Helin avslutade med 2-1. Det var inte lätt att få bollen i mål då planen var trång, gräset högt och i stort sett alla Flodaspelare samlades i eget straffområde. Med normal utdelning skulle vi haft tvåsiffrigt! Ändå starkt att vända matchen då nästan alla våra tjejer hade SHIF matchen i benen.

Det blev bra träning tjejerna denna söndag då vi behöver få upp flåsar efter sommaren igen. De spelare som gladde mest i denna match tycker jag var Linnea och Emmie, extraplus till Emmie som kämpade matchen igenom och börjar få ut mer och mer i sitt spel, Emmie blir matchens kanon!. Nu tar vi nya tag i kommande matcher.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00