Sök i den här bloggen

tisdag 16 augusti 2011

Holmalund F99/00 - Skepplanda BTK 1 - 5


Inte alltid man får spelet att fungera och idag hade Skepplanda riktigt bra flyt och turen på sin sida medans Holmalund tyvärr inte lyckades få de matchövertag som i vissa perioder pressade Skepplanda att även resultera i mål.
Skepplandas vinst var rättvis och Eleonoras mål var riktigt snyggt, men hade vi haft lite mer flyt hade vi både kunnat få in 1-2 av våra "nära mål-chanser" såväl som sluppit släppa in 2-3 av målen som mer var missar från vår del än "rena" mål. Men i fotboll räknas målen och idag visade Skepplanda varför dom leder serien! Slutresultatet 1-5 speglade dock inte helt matchbilden då vi gav våra motståndare en riktig match!

Matchens kanon:
Med en enastående kämpa-insats, härliga finter, en kreativitet som i vissa ögonblick öppnade upp Skepplandas försvar och slutligen en riktig smörpassning som assist till Holmalunds mål får vi gratulera Vilma Berglund till matchens kanon!!




PS: Extra tack till tjejerna från KIK som var på plats för att heja på Holmendamerna. Precis som det skall vara när man kommer från samma stad!!
...somewhere... over the Rainbow...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00