Sök i den här bloggen

tisdag 23 augusti 2011

Helsida om vårt lag i Alingsåskuriren idag!

Holmalunds IF F99/00 satsar på att resultaten skall synas!
För drygt en vecka sedan blev vi intervjuade att en journalist från Alingsås största nyhetstidning angående att Holmens F9900 är det lag i Alingsås, alla kategorier, oavsett ekonomiska möjligheter syns bäst i sociala media och satsar och syns mer än vissa elitklubbar som sponsorer betalar bra till utan att få samma exponering som vårt lilla lag kan hjälpa till med (!!)

Vi har gjort en medveten satsning på att inte bara vara bäst på plan, utan dessutom dokumentera det vi gör och spara/visa upp det på så många innovativa sätt vi kan. Detta har varit väldigt uppskattat både av tjejerna i laget, föräldrar/anhöriga och inte minst av de sponsorer som faktiskt bekostar mycket av de läger/cuper etc som vårt lag har haft förmånen att kunna genomföra!

Självklart sticker inte vi under stol med att vi gillar att visa alla härliga resultat våra duktiga damer gör och om detta gynnar de som hjälper oss är det bra. Om vår satsning gör att andra fotbollstjejer som satsar på sin sport ser att "här är ett lag som satsar tillbaks" är det ännu bättre och i slutändan är detta något som är bra för oss alla!

Hela artikeln hittar ni i denna PDF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00